Зарежда се ... Моля, изчакайте...

За нас

Smartfoni.bg, собственост на „Роял Консултинг ЕООД е на пазара за мобилни устройства и услуги от 2001 година. Вдъхновението за това начинание беше нашият интерес към динамично развиващата се сфера на мобилната техника. След повече от 10 години опит, ние продължаваме да прилагаме иновативни подходи, съобразени с нуждите и интересите на потребителите.


До 2007 година, магазините ни с бранд „Skyfon“, наброяваха 15, разположени в североизточна България. През 2011 година, отговорихме на зараждащото се желание пазаруването да става по-бързо и по-лесно, без да се пренебрегват сигурността и доверието. За тази цел създадохме възможност за онлайн пазаруване на мобилни устройства в следните платформи:


smartfoni.bg


Всички те поддържат критериите за „Коректен магазин – надежден помощник за покупки“, оценявани от нашия партньор smartfoni.bg. Доверието в нашата коректност, потвърждават и многото доволни клиенти.

За ваше допълнително улеснение Роял Консултинг ЕООД осигурява пълно гаранционно и извънгаранционно обслужване, което се извършва в нашите лицензирани сервизи.


Екипът ни е съставен от млади, енергични и висококвалифицирани кадри. А за комуникацията с вас се грижат: Мими, Зори, Жана, Жанет, Таня и Миро. Те подсигуряват  вашите поръчки да бъдат обработени бързо и точно, и ще отговорят на вашите въпроси с усмивка.


Нашето настояще предизвикателство – доволни клиенти, наслаждаващи се на пазаруването онлайн и в нашата съседка – Румъния.

Поздрави,

Екипът на smartfoni.bg


Pazaruvaj.com Сравнете цени и важни параметри на Pazaruvaj
Посетете Smartfoni.bg в ShopMania

Всички цени са в Български ЛЕВА и са с включен ДДС. Всички права запазени. 2018 Смартфони.БГ - изгодни смартфони и аксесоари на най-ниски цени..