Зарежда се ... Моля, изчакайте...

Ревюта от Смартфони.бг


Nokia предизвикаха Google Maps с видео на Nokia Maps

Публикувано на 21st Feb 2013 @ 6:44 PM

Nokia наскоро публикува видео, в което сравнява Nokia Maps на смартфон използващ Windows Phone 8 с Google Maps, работещи на Galaxy S III. Nokia подчертава възможността за изтегляне на карти за офлайн употреба, за разлика от Google Maps, които не предлагат "истинска офлайн" съвместимост. Те всъщност ви позволяват да се кешира карти, които Nokia да покаже.

Nokia казва, че технитв карти работят много по-добре офлайн. Можете да търсите точки, докато телефонът ви е офлайн благодарение на съхранените карти и
веднага да ви навигира към тях. Nokia показва като се опитва да търси супермаркет Safeway на Galaxy S III с помощта на Google Maps, и е установява, че тя винаги "търси" и никога не връща резултати. Google Maps, разбира се, не съхранява цялата карта наведнъж, но кешира конкретни области една по една.

Видеото завършва с думите, че Nokia предлага най-доброто и най-полезно изживяване. Nokia също не вземат предвид, че Google вече предоставя постоянни актуализации за посоката към всяко място, което наскоро сте търсили и е изключително полезно.


Pazaruvaj.com Сравнете цени и важни параметри на Pazaruvaj
Посетете Smartfoni.bg в ShopMania

Всички цени са в Български ЛЕВА и са с включен ДДС. Всички права запазени. 2016 Смартфони.БГ - изгодни смартфони и аксесоари на най-ниски цени..