Зарежда се ... Моля, изчакайте...

Последни Новини


SAMSUNG GALAXY F – телефонът със сгъваем екран

Публикувано на 12th Dec 2018 @ 10:16 AM

SAMSUNG GALAXY F – телефонът със сгъваем екран

 

Налагало ли Ви се е да си вземете таблета по работа, но да няма къде да го сложите, или да се притеснявате, че може да го счупите, а дори и изгубите? Искало ли Ви се е екрана на телефона Ви, колкото и инча да е, да бъде по-голям? Сега е моментът да се запознаете с първия „сгъваем” смартфон на така известната ни марка – samsung, който ще бъде достъпен на пазара през месец март.

Премиерата му беше в началото на ноември в Сан Франциско. На нея се показа единствено дисплея на апарата и за момента крайният дизайн си остава в тайна.

 

Смартфонът, който се превръща в таблет

Най – вълнуващото при Samsung Galaxy F е, че може да бъде телефон, а след разгъването си получава таблетна функция. Това удобство е наречено Infinity Flex Display. Когато е затворен ще разполага с 4,6 инчов дисплей с резолюция 840 х 1960 пиксела, а когато е отворен с 7,3 инчов дисплей с резолюция – 1536 х 2152 пиксела. Разделянето на екрана на две предоставя възможност да се използват едновременно три приложения без никакъв проблем. Любопитно още е че, покритието над дисплея няма да бъда разработено от стъкло, а от усилена пластмаса и по – точно композитен полимер, което ще прави счупването по – трудно. Можем да си отдъхнем!


Samsung Galaxy F ще работи с операционната система Android. Разбира се версията ще бъде модифицирана, тъй като моделът е сгъваем. Платформата ще се разработва съвместно от Google и Samsung. Тази информация се потвърждава и от обявяването на Google, ден след премиерата на иновативния продукт, че започва да поддържа в Android сгъваеми екрани. По този начин, когато смартфонът е готов да излезе на пазара, за него ще има достатъчно програми и добавки.


Вътрешността му

8 GB ще заемат вътрешното хранилище, ще има два слота за SIM карти, от които едната може да се ползва като microSD достигаща 256 GB. Новото устройство ще притежава две акумулаторни батерии с общ капацитет 3800 mAh. Възхитително, нали?!

 

Този път, най-голямата компания в света за производство на електроника не набляга на камерите. Задната ще е 16 MP, а селфикамерата едва 2 MP. Но все пак всички знаем, че няма перфектни неща.


Повече информация за Samsung Galaxy F, се очаква в близките месеци. До тогава можем да си представяме абстрактно новото чудо и да предполагаме какво следва от него.

 

galaxy-f.jpgPazaruvaj.com Сравнете цени и важни параметри на Pazaruvaj
Посетете Smartfoni.bg в ShopMania

Всички цени са в Български ЛЕВА и са с включен ДДС. Всички права запазени. 2019 Смартфони.БГ - изгодни смартфони и аксесоари на най-ниски цени..