Зарежда се ... Моля, изчакайте...

Последни Новини


Да споделиш страха си, да споделиш призванието си

Публикувано на 11th Dec 2018 @ 3:26 PM

Да споделиш страха си, да споделиш призванието си


Новият клип

На 20-ти ноември излезе новият рекламен клип на Apple – “сподели своя подарък”. Това е анимационен късометражен филм, който се фокусира върху хората, а не толкова върху тяхната техника. Клипът, изглежда е правен от професионалисти. Компютърната анимация носи послание на потребителите на устройствата на Apple и талантите, които проектират на тях, но се притесняват да покажат.

 

За видеото

Сюжетът ни разказва за младо момиче, което пише на своя Apple MacBook, но крие всичко написано в една своя зелена кутия. Единствено нейното куче вижда какво създава, но тя шеговито се опитва да скрие и от него своите умения. Не спирайки да създава абстрактни картини в ежедневието си, в един съвсем спокоен и тих зимен ден нейните творения, изписани на хартия, литват през прозореца. Понесени от вятъра те минават през улички и кафенета, и стигат до коледен базар. Листите попадат в ръцете на няколко минувача. До края на видеото не се показва какво е имало на тях, но смисъла е в това, че всичко, което е прочетено се е харесало на хората. Анимацията минава през петте сюжетни линии ( въведение, завръзка, кулминация, развръзка и епилог ), което дава възможност на зрителите да се потопят в емоционалния свят на детето. В края на видеото момичето се усмихва и започва да се надига топла вяра в душата й, носеща светла надежда.


На заден план се чува песента “Come Out and Play”, която се изпълнява от 16 годишната американската певица Били Айлиш. Тя не само пее, но и пише текстове на песни, а своите е започнала да пише от 11 годишна сама. Може би, пък, са избрали точно нея да преглася именно заради това.


Не за първи път Apple ни представя подобно рекламно видео, в което главният герой е човек, а не техните смартфони и компютри. Идеята на корпорацията е да покаже най – вече на талантливите хора, че не трябва да се притесняват, могат да се справят и да разкрият дарбата си, а те ще бъдат винаги до тях, за да им помогнат.


          


Pazaruvaj.com Сравнете цени и важни параметри на Pazaruvaj
Посетете Smartfoni.bg в ShopMania

Всички цени са в Български ЛЕВА и са с включен ДДС. Всички права запазени. 2019 Смартфони.БГ - изгодни смартфони и аксесоари на най-ниски цени..