Зарежда се ... Моля, изчакайте...

Последни Новини


Samsung Galaxy Note 9 – Представяне

Публикувано на 26th Nov 2018 @ 3:10 PM

Samsung Galaxy Note 9 – Представяне

 

Дойде момента да приветстваме Samsung Galaxy note 9. Той се води най – новия и супермощен note, който е излизал до момента на пазара. Голямата компания се е фокусирала върху това, което се води най – важно в новите тенденции в мобилния свят.

Всичко напоследък е толкова забързано, че без да се замисляме отделяме много голяма част от ежедневието си за смарт – устройствата ни. Galaxy Note 9 е по – мощен, по – бърз, по – голям. Екрана му се разпростира на 6,4 инча, батерията му е 4000mAh и има масивна опция за съхранение на 1TB. Възможност за бързо зареждане и бързо безжично зареждане, нещо, което почти всеки нововъведен продукт на пазара притежава. Въпреки, че от множеството направени тестове е ясно, че бързото зареждане с USB кабел е винаги по – ефикасно.

Galaxy Note 9 разполага с 128GB, но поддържа и microSD карта с размер до 512GB, което ни дава възможност да запазим всичко изживяно без да се притесняваме, колко още място ни остава.

Бижуто S Pen

Едно от нещата, с което се отличава новият модел е писалката S Pen. Върхът й е 0,7 мм, има 40% нива на натиск, което ни дава усещането, че все едно пишем с химикал. Това удобство позволява да разкрием идеите и потенциала си без да се притесняваме, където и да сме. Тя ще е до нас и ще ни съпътства. Бижуто, което е част от иновативния продукт, има функция за отдалечена камера – повече няма да имаме нужда от самоснимачка или да си кривим ръцете, по всякакви начини, за да заснем селфито което искаме. Писалката има Bluetooth технология, която ни помага да превключваме, възпроизвеждаме или паузираме песни и клипове, на разстояние до 10 метра. Вече можем да презентираме и да управляваме слайдшоуто си само с един клик на S Pen.

 

galaxy-note-9-s-pen-100769248-large.jpg

 

Инфинити дисплей

Друго, с което се отличава Samsung Galaxy Note 9 е неговия така наречен инфинити дисплей. Това е последователно най – добрия екран за смартфони в света, разбира се докато не излезе следващият по ред Samsung. 6,4 инчовият екран на Note 9 го прави с една десета по – голям от този на Note 8 – 6,3 инча. Интелигентността на екрана дава възможност да се наслаждаваме на ясни и видими подробности, без значение дали сме на пряка слънчева светлина или на закрито.

Нещо много важно, за което е помислила компанията е факта, че и този смартфон е водоустойчив и устойчив на прах –
IP68.

Пръстовият отпечатък е под камерата и е на доста по – удобно място от преди.

 

samsung-galaxy-note-9-use-1161.jpg

Интелигентна камера

Samsung Galaxy Note 9 е с двойна 12МР камера, която е с двойно оптично увеличение. Камерата има избор на два режима на блендата – F2.4 или F1.5. Първият помага за кристални снимки на дневна светлина, а вторият внася повече светлина ако е тъмно. При тази интелигентна задна камера няма нужда да се превключва на различен режим ( храна, цветя, небе, изгреви и залези, зеленина, дървета и др. ), защото тя автоматично разпознава и открива обекта в кадъра. Предната камера е 8МР и също е интелигентна – за да се увери, че лицата са на фокус ги открива.

Новият модел на Samsung има още толкова много функции. Аз вече се влюбих в него!

А скоро ще излезе и в чисто нов снежен цвят – Аз нямам търпение… а Вие?!Pazaruvaj.com Сравнете цени и важни параметри на Pazaruvaj
Посетете Smartfoni.bg в ShopMania

Всички цени са в Български ЛЕВА и са с включен ДДС. Всички права запазени. 2018 Смартфони.БГ - изгодни смартфони и аксесоари на най-ниски цени..