Зарежда се ... Моля, изчакайте...

Последни Новини


Кои са новите iPhone модели на Apple за 2018 година

Публикувано на 26th Nov 2018 @ 2:50 PM

Кои са новите iPhone модели на Apple за 2018 година

 

Решихме, че ще е хубаво в последният месец и половина да напишем нещо за всяка марка смартфони и това, което те са ни предложили на пазара за 2018 година.

Като за начало ще започнем от iPhone – марка смартфони, която е свързана с мултинационалната компания Apple.

Първите два излизат по едно и също време – iPhone XS и iPhone XS Max, а малко по-късно се пусна и по – евтина версия на марката – iPhone XR.

Интересно е, че първите два модела много често биват сравнявани един с друг, както се случи и при iPhone 8 и iPhone 8 Plus през 2017 година ( пълни описания на двата телефона може да разгледате тук – iPhone 8 и iPhone 8 Plus ).

Двата събратеми притежават същите функции, които има и iPhone X, но при XR има липсти – за това е и по – евтин от останалите. Панелите на XS и XS Max са от неръждаема стомана, но при по – малкия им брат то той е от алуминий. И на трите телефона дисплеите покриват целия преден екран – при iPhone XS – 5,8 инча, iPhone XR – 6,1 инча и XS Max, който се води моделът с най-голям дисплей за тази марка – 6,5 инча.

Още през 2015 година Apple представи нов иновативен начин за интеракция с телефона – така нареченото 3D Touch. Казват, че с тази технология притежателят на смартфона услеснява потребностите си, защото 3D Touch дава повод за обогатяване на уменията и за по – лесно управление на телефона. При новите модели от тази година, функция отсъства единствено при iPhone XR.


iPhone XS Max – най-големият iPhone за 2018 

iPhone XS Max е най – големият и най – скъпият модел на марката за сега. Задната камера е с двоен обектив ( 12МР + 12МР ), оборудвана със Smart HDR и с увеличен размер на сензора, което помага на снимките да бъдат по – плътни и по – докосващи. Предната е 7МР. RAM паметта е 4GB и вътрешното съхранение достига до 512GB. Големината на екрана предоставя удоволствието да се насладите повече на игрите и филмите.

 

iphone-xs-max.jpg

iPhone XS – компактния iPhone за 2018

iPhone XS пък се води най – компактният смартфон за Apple, но размерите му не бива да Ви заблуждават. Разполага със същата рам памет и достига до същото вътрешно хранилище, като при XS Max. От това следва, че камерата и функциите му също са същите. Като цяло снимките, които направите, видеата, които снимате, игрите на които играете, или филмите, които гледате – няма да имат разлика – единствената разлика е в размера на дисплея.

 

iphone-xs.jpg

iPhone XR – бюджетния iPhone за 2018

И по – евтината версия на моделите за 2018 година - iPhone XR. Да, той може да е по – евтин, но това е удобство за тези, които не могат да си позволят телефон на чак толкова висока цена. Задната камера е 12МР, но е единична вместо двойна, използва LCD дисплей и няма 3D Touch. Устройството предлага същия процесор, същия модул за Face ID, същата добавена реалност, функциите на камерата и др.

И трите модела разполагат с най – новия процесор на Apple A12.

 

iphonexr.jpg


Пълно описание може да намерите тук - Apple iPhone XS, Apple iPhone XS Max, Apple iPhone XR.

Това са новите смартфони на прочутата марка за тази година. Излезли не отдавна, те все още те първа навлизат на пазара и какво по – хубаво от това да притежавате нов луксозен и иновативен продукт от iPhone.

Идват празници, подарете си усмивка.


Pazaruvaj.com Сравнете цени и важни параметри на Pazaruvaj
Посетете Smartfoni.bg в ShopMania

Всички цени са в Български ЛЕВА и са с включен ДДС. Всички права запазени. 2018 Смартфони.БГ - изгодни смартфони и аксесоари на най-ниски цени..