Зарежда се ... Моля, изчакайте...

Последни Новини


Samsung SM-G110B с 3.3-инчов дисплей и Android 4.4, може да бъде следващия Galaxy Pocket

Публикувано на 2nd Jun 2014 @ 8:21 PM

Samsung вече пусна нисък клас Android смартфон, който работи с Android KitKat – Galaxy Ace Style. Сега корейският производител изглежда се стреми към още по-нисък клас устройство с предварително инсталирана най-новата версия на операционната система. Умният телефон от нисък клас все още не е представен официално, но вече са известни някои от характеристиките му.

Устройството е с кодовото име Samsung SM-G110B и е изпратено до Индия за тестване. Дисплеят, който носи новият бюджетен смартфон е QVGA 3.3 инча с 320 х 240 пиксела резолюция. Това предполага, че устройството би могло да бъде четвъртото от серията бюджетни устройства на Samsung Galaxy Pocket. Най-новият член на серията беше въведен миналото лято - 3-инчовият Galaxy Pocket Nео.

Както своите по-скъпи събратя, новият продукт ще работи с Android 4.4. Това ще бъде едно от най-бюджетните устройства, които функционират като използват последната версия на красивата операционна система Android.

Процесорът, който е използван, е с Cortex-A7 ядра с тактова честота 1 GHz. Но дали това е Snapdragon чип или един от по-малко известните чипове като Broadcom, остава да се види. Не се знае също дали процесорът ще бъде едноядрен или двуядрен, но по-вероятно е Samsung да заложат на две ядра.

Ако погледнем вече съществуващите модели в Pocket серията, можем да предположим, че предстоящото устройство ще получи 512 MB оперативна памет, слот за микроSD карта, камера от 2 или 3 мегапиксела и капацитет на батерията от около 1200-1300 mAh. Но, разбира се, всичко това са повече предположения, отколкото официално съобщена информация.

Към момента не е известно точно кога корейският производител ще пусне новото си нискобюджетно устройство на пазара. Цената също все още не е ясна, но със сигурност ще бъде достъпна за повече потребители.


Pazaruvaj.com Сравнете цени и важни параметри на Pazaruvaj
Посетете Smartfoni.bg в ShopMania

Всички цени са в Български ЛЕВА и са с включен ДДС. Всички права запазени. 2018 Смартфони.БГ - изгодни смартфони и аксесоари на най-ниски цени..