Зарежда се ... Моля, изчакайте...

Последни Новини


BlackBerry показва новите телефони Passport и Classic

Публикувано на 30th Jun 2014 @ 1:23 PM

BlackBerry представи ново устройство – BlackBerry Passport. Той има квадратен 4.5-инчов QHD екран с 1440 х 1440 резолюция. Необичайният екран е рядка гледка в наши дни, а освен с формата си, той се различава и с наличието на три редова QWERTY клавиатура.

BlackBerry Passport ще бъде голямо устройство - само екранът е около 81 мм широк. За сравнение Samsung Galaxy Note 3 е с 5.7-инчовдисплей с формат 16:9 и е малко под 80 мм широк.

Допълнителните характеристики на новото устройство са неясни, макар че според слуховете той ще има много по-напреднал от стария чипсет Snapdragon S4 Pro в BlackBerry Z30, а именно Snapdragon 800. Предполага се, че оперативната памет ще бъде 3 GB, а камерата ще е 13-мегапиксела. Батерия, с която се захранва устройството ще е с капацитет 3450 mAh.

Има и още едно ново устройство, наречено BlackBerry Classic. Той е наследник на текущата Q-линия и също има QWERTY клавиатура. Неговият екран ще бъде по-удобно управляем, с 3,5-инчов диагонал, също квадратен. Резолюцията обаче, все още не е известна. В Classic също ще видим завръщането на познатия оптичен тракпад.

Новият Passport и Classic бяха гордо показани от Джон Чен, който пое поста главен изпълнителен директор на Blackberry миналия ноември. Чен заяви по-рано тази година, че новите BlackBerry устройства ще бъдат "предимно" с QWERTY клавиатури.

BlackBerry Passport е нов стил от BlackBerry. От друга страна, BlackBerry Classic изглежда като агресивна реконструкция на много обичаната Bold линията. Така че, кой от двата предпочитате? Passport или Classic?

BlackBerry Passport ще стартира през септември, а BlackBerry Classic се очаква през ноември.

Разликата в датите на излизане не е голяма, така че, ако сте ибрали да имате BlackBerry Classic, то няма да чакате твърде дълго след излизането на Passport.


Pazaruvaj.com Сравнете цени и важни параметри на Pazaruvaj
Посетете Smartfoni.bg в ShopMania

Всички цени са в Български ЛЕВА и са с включен ДДС. Всички права запазени. 2019 Смартфони.БГ - изгодни смартфони и аксесоари на най-ниски цени..