Зарежда се ... Моля, изчакайте...

Последни Новини


Нови слухове около Sony Xperia Z3

Публикувано на 30th Jun 2014 @ 1:11 PM

Появиха се някои нови слухове и по отношение на Sony Xperia Z3. Последните се появяват, за да потвърдят някои от старите слухове, да опровергаят други и да добавят нови.


Според последната информация, Xperia Z3 ще бъде пуснат през месец септември. Тази новина е в съответствие с изявленията, направени от Sony по-рано тази година, според които компанията показа, че водещите устройства трябва да бъдат пускани на пазара по-често от веднъж годишно.

На Мобилния световен конгрес, който се проведе през февруари в испанския град Барселона, от Sony заявиха, че ще работят в нова посока отосно дизайна. Сега новите слухове изглежда потвърждават това като посочват, че Xperia Z3 ще има нов дизайн с тънки декоративни рамки и ще бъде с дебелина само 7 мм.

Изглежда обаче, че Sony ще се придържа към процесор Snapdragon 801 като при Xperia Z2, вместо да мине към модернизиране до Snapdragon 805. Това вероятно означава, че Sony няма да скочи на четириядрен HD процесор с Xperia Z3. Можем да заключим, че нововъведенията и промените на Sony ще се съсредоточат повече върху дисплея, естетиката, камерата и може би върху някои софтуерни подобрения.

Ако Sony пусне на пазара новото устройство през септември, то най-вероятно ще се конкурира с най-новата версия iPhone на Apple, както и с някои водещи устройства от производители като HTC или Samsung Note 4. С всички тези промени, които се появяват в Xperia Z линията, може би компанията е готова да направи силен тласък напред, който ще започне тази есен.

Но все пак, нека не забравяме, че на този етап всичко това е само слух и все още не можем да кажем със сигурност какво ще ни донесе Xperia Z3. Ще разберем скоро.


Pazaruvaj.com Сравнете цени и важни параметри на Pazaruvaj
Посетете Smartfoni.bg в ShopMania

Всички цени са в Български ЛЕВА и са с включен ДДС. Всички права запазени. 2018 Смартфони.БГ - изгодни смартфони и аксесоари на най-ниски цени..