Зарежда се ... Моля, изчакайте...

Последни Новини


Новите HTC One M8 Plus и Advance с Quad HD дисплеи, процесор Snapdragon 805 и водоустойчиви

Публикувано на 2nd Jun 2014 @ 8:24 PM

Изглежда, че компанията HTC работи над не един, а цели два нови варианта на флагмана си One (M8). Това са устройствата с кодови имена "Plus" и "Advance", които може да се окажат и техните имена на финала.

Предполага се, че престижният HTC One (M8) Plus ще превъзхожда сегашния флагман HTC не само по функционалните характеристики, но също така ще има водоустойчив корпус, който ще бъде изработен от метал. Сред спецификациите на предполагаемото ново устройство са Quad HD дисплей и процесор Snapdragon 805. Когато обаче става въпрос за камерата, изглежда новият One (M8) Plus няма да разполага с дуо-камера, а ще има една 13-мегапикселова такава с оптична стабилизация на изображението. Звучи наистина твърде много, но ако HTC иска да представи Android флагмана по времето, по което ще излезе и iPhone 6, той ще трябва да предложи точно нещо такова.


Що се отнася до One (M8) Advance, твърди се, че той ще притежава същите характеристики, но няма да бъде изработен от метал, а ще разполага с пластмасов корпус. Този смартфон ще бъде и с по-ниска цена от бъдещия (M8) Plus.

Всъщност това не е първият път, който чуваме, че флагманът One (M8) ще предложи водоустойчив корпус, но се надяваме, че тези слухове скоро ще бъдат потвърдени.

Неназован източник казва, че и двете устройства ще бъдат достъпни през август или началото на септември, което ще изпревари появата на iPhone 6.

Слуховете около появата на различни варианти на флагмана One (M8) вече са доста и няма да се учудим, ако новите два модела се окажат всъщност наскоро одумваните M8 Prime и M8 Ace. Но все пак ще изчакаме и ще видим.


Pazaruvaj.com Сравнете цени и важни параметри на Pazaruvaj
Посетете Smartfoni.bg в ShopMania

Всички цени са в Български ЛЕВА и са с включен ДДС. Всички права запазени. 2019 Смартфони.БГ - изгодни смартфони и аксесоари на най-ниски цени..