Зарежда се ... Моля, изчакайте...

Последни Новини


Според слуховете Galaxy S5 Mini ще запази сензорите на по-големия си събрат

Публикувано на 2nd Jun 2014 @ 8:20 PM

Чухме доста за Samsung Galaxy S5 mini до този момент, но сега изтече най-подробната информация, която е публикувана до момента. Снимките и характеристиките са били изпратени анонимно до Sammobile. Те показват, че по-малката версия и самият флагман Samsung Galaxy S5 ще имат поразително сходен дизайн. От снимките, ясно можете да видите, че S5 mini се характеризира със същия пулсомер, монтиран на задната страна на устройството, и също има скенер за пръстови отпечатъци в Home бутона.

Във вътрешността на задния панел е същото гумено уплътнение като флагмана S5, което е силна индикация, че S5 mini може да бъде водоустойчив. Въпреки това обаче, липсват капачета, които покриват USB порта, а това подсказва, че най-вероятно мини версията няма да се отличава с IP67 прахо устойчивост.

Според източника, Galaxy S5 mini идва с 4,5-инчов HD Super AMOLED дисплей с резолюция 720 х 1280 пиксела, а операционната система, с която работи, е Android 4.4.2 KitKat. Интересното е, че S5 mini може да бъде с новия интерфейс Magazine UX, който се намира на таблети като Samsung Galaxy Note Pro 12.2, вместо стандартния TouchWiz UI.

S5 mini може да бъде задвижван от все още необявения процесор Exynos 3470 с 1.4 GHz тактова честота и 1,5 GB оперативна памет. В задната част на устройствот се намира 8-мегапикселова камера с резолюция 1080p и възможност за Full HD видео запис, а в предната част е предвидена 2.1-мегапикселова камера, която ще се погрижи за вашите видео-разговори.

За съхраняване на вашите файлове ще получите 16 GB вътрешна памет, която ще може да разширите чрез слот за microSD карта. S5 mini също ще предлага и всички нови софтуерни функции, въведени с флагмана Galaxy S5, включително Ultra Power Saving Mode, Kids Mode и Private Mode. Публикациите обаче не включват дата на излизане, но всъщност ние очакваме Galaxy S5 Mini да пристигне сравнително скоро.


Pazaruvaj.com Сравнете цени и важни параметри на Pazaruvaj
Посетете Smartfoni.bg в ShopMania

Всички цени са в Български ЛЕВА и са с включен ДДС. Всички права запазени. 2019 Смартфони.БГ - изгодни смартфони и аксесоари на най-ниски цени..