Зарежда се ... Моля, изчакайте...

Последни Новини


Sony Xperia Z3 с метална рамка, ще бъде представен през август

Публикувано на 2nd Jun 2014 @ 8:16 PM

Sony просто не може да ни даде почивка. Sony Xperia Z2 беше представен този февруари, около шест месеца след Xperia Z1. Потребителите едва имаха достатъчно време, за да се насладят на Z1, преди да се изправят пред изкушението за ъпгрейд. Сега, като че ли очаква същата събда и собствениците на Z2, тъй като само три месеца след като той беше представен на Мобилния световен конгрес в Барселона, ние вече говорим за Z3. Е, не е като да не сме го очаквали, нали?


Според източници, Sony може да обяви Xperia Z3 още през август, което ще го направи новия флагман за втората половина на 2014 г. и отново ще излезе шест месеца след обявяването на предшественика си Z2.

Според изтекла снимка в интернет пространството, Sony Xperia Z3 е с метална конструкция. Той е със самовъзстановяващо се с PVD покритие, което ще осигури по-устойчив на корозия интерфейс, по-добра устойчивост на удар и надраскване. Устройството също е и по-щадящо околната среда.

Заедно със снимката, източникът разкри и някои от спецификациите на Z3. Очаква се дисплеят на устройството да бъде Full HD с резолюция 1080р. Новият флагман ще е оборудван с процесор Snapdragon 805 с тактова честота 2.7 GHz, 3 GB оперативна памет, а основната камера ще бъде 20.7 MP, също както при предшественика си. Това всъщност не е голямо надграждане над Z2, но кой знае, може би Sony работи върху нещо по-специално, което ще ни бъде разкрито по-нататък.

Разбира се, всичко това са още слухове и докато не получим официална информация не можем да говорим със сигурност. Но все пак остават само няколко месеца до предполагаемото представяне на новия флагман Sony Xperia Z3, така че се надяваме, че тепърва ще излиза информация за него. 


Pazaruvaj.com Сравнете цени и важни параметри на Pazaruvaj
Посетете Smartfoni.bg в ShopMania

Всички цени са в Български ЛЕВА и са с включен ДДС. Всички права запазени. 2018 Смартфони.БГ - изгодни смартфони и аксесоари на най-ниски цени..