Зарежда се ... Моля, изчакайте...

Последни Новини


Пластмасовият HTC One M8 Acе може да се появи през първата половина на юни

Публикувано на 2nd Jun 2014 @ 8:15 PM

HTC One M8 Асe е един от най-интересните телефони, върху които се смята, че HTC работи. Идеята на компанията е да произведе устройство с характеристиките на HTC One M8, но много по-бюджетно.

Устройството може да бъде представено още на 3 юни. Тази дата идва от източници на тайванския сайт ePrice и изглежда напълно реална. Телефонът започна да се появява и на други места, заедно с някои слухове относно характеристиките. Твърди се, че ще има процесор Snapdragon 801, работещ на 2.5 GHz тактова честота и 5-инчов екран с резолюция 1080p, подобно на One M8. Камерата ще бъде променена – One M8 Acе ще разполага с 13-мегапикселова камера, точно като на HTC One Mini 2, а не 4 Ultrapixel камерата на М8. При тази версия на One (M8) изглежда производителят е пожертвал уникалната Duo камера на стандартния модел, освен това не е ясно дали остава функцията IR Blaster.


Новият HTC One M8 Acе очевидно ще бъде на разположение в широка гама от цветове и ще бъде значително по-евтин, отколкото One M8. Компанията е постигнала това чрез смяна на алуминиевите панели на устройството с пластмасови. Това се вижда и от публикувана снимка на M8 Acе в интернет пространството. Компанията е запазила възможностите на устройството въпреки пластмасовия панел и по този начин го прави по-достъпен за потребителите, които искат по-висок клас устройство.

Ако слуховете са верни и HTC One M8 Acе излезе на пазара на 3 юни, то остава много малко време преди да го видим. Надяваме се много скоро след това устройството да пристигне и на нашия пазар, за да могат по-голяма част потребители да се възползват от по-евтиния вариант на HTC One M8. 


Pazaruvaj.com Сравнете цени и важни параметри на Pazaruvaj
Посетете Smartfoni.bg в ShopMania

Всички цени са в Български ЛЕВА и са с включен ДДС. Всички права запазени. 2019 Смартфони.БГ - изгодни смартфони и аксесоари на най-ниски цени..