Зарежда се ... Моля, изчакайте...

Последни Новини


Xperia E1 – новият достъпен телефон на Sony

Публикувано на 27th Apr 2014 @ 9:10 PM

През 2012 г. обикновеният и достъпен Sony Xperia Е беше насочен към младежи и потребители, които използват смартфон за първи път. Две години по-късно, Xperia E1 има по-голям размер на екрана и по-силни характеристики, за да се превърне официално в най-готиното устройство.

Sony Xperia E се появи със следните характеристики: HVGA дисплей с дължина на диагонала 3,5 инча, едноядрен процесор, 512 MB ​​оперативна памет и 3.15-мегапикселова камера.


След това обаче, Sony пусна и Xperia E1. Той въвежда нов естетичен дизайн на линията от достъпни телефони Xperia, със спортна форма и усещане за здравина. Като част от серията Walkman, слушалката е наслада за музикалните ентусиасти.

Xperia E1 е подобренa версия в сравнение с оригинала. Новото устройство е с WVGA екран с размер 4 инча и резолюция 800 х 480 пиксела, задвижва се от двуядрен процесор Qualcomm Snapdragon 200, работещ на 1.2 GHz честота, има и 3G+ свързаност при 31 Mbps, вместо 7,2 Mbps.

Останалите характеристики са същитe: 512 MB ​​оперативна памет, 4 GB вградена памет, която може да се разшири до 32 GB с microSD карта. Основната камера е със същите пиксели като на Xperia Е - 3,15-мегапикселa. Телефонът не разполага с втора камера. Android 4.3 Jelly Bean е операционната система, за която Sony добавят обичайния си потребителски интерфейс. Sony Xperia E1 идва с Li-Ion батерия с капацитет 1700 mAh, която дава възможност за разговор от около 8 часа и 41 минути в 3G режим.

Размерите на устройството са 118 мм дължина, 62.4 мм ширина и 12 мм дебелина. Тежи 120 грама.

Xperia E1 се предлага в три цветови варианта - бяло, черно и лилаво.


Pazaruvaj.com Сравнете цени и важни параметри на Pazaruvaj
Посетете Smartfoni.bg в ShopMania

Всички цени са в Български ЛЕВА и са с включен ДДС. Всички права запазени. 2018 Смартфони.БГ - изгодни смартфони и аксесоари на най-ниски цени..