Зарежда се ... Моля, изчакайте...

Последни Новини


Новото устройство от висок клас BlackBerry Q30 може да се появи скоро

Публикувано на 27th Apr 2014 @ 8:55 PM

През ноември миналата година чухме някои първоначални индикации за предстоящия BlackBerry телефон, наречен BlackBerry Q30. Тогава се говореше, че се е насочил за излизане на пазара през 2014 година. Всичко тогава мина много тихо. За телефона не се спомена и на Световния мобилен конгрес в Барселона през февруари, където бяха представени само BlackBerry Q20 и Z3. Сега вече се появяват доказателства за BlackBerry Q30, тъй като чуждестранният производител се готви да пусне устройството на пазара.


Преди месец се появи и изображение, което претендира да бъде на BlackBerry Q30. Нa снимката беше показан телефон с физическа QWERTY клавиатура.

Всъщност, устройството с кодово име Windermere все още не е официално обявенo, но сега в интернет има снимки на панели за този смартфон, които дават представа за възможността от появата на смартфона.

Неофициално, характеристиките на Q30 включват четириядрен процесор Snapdragon 801 с Adreno 330 графика, работещ на 2.36 GHz честота, 4.5-инчов дисплей с резолюция от 1440 х 1440 пиксела с плътност от 452 пиксела на инч и 3 GB оперативна памет. Както вероятно вече забелязахте, устройството ще бъде с необичайна за сегашните смартфони форма на екрана, а именно квадрат. В допълнение, клавиатурата ще бъде хибрид на механични и сензорни възможности.

Ако слуховете за характеристиките се окажат верни, се очертава BlackBerry Q30 да бъде устройство oт най-висок клас. Звучи ли ви като устройство, от което може да се интересуватe?

Все още не се знае кога новият Windermere ще се появи на пазара, но се надяваме да е скоро. Разбира се, ние ще следим информацията и ще ви информираме за всички новости, които научим.


Pazaruvaj.com Сравнете цени и важни параметри на Pazaruvaj
Посетете Smartfoni.bg в ShopMania

Всички цени са в Български ЛЕВА и са с включен ДДС. Всички права запазени. 2019 Смартфони.БГ - изгодни смартфони и аксесоари на най-ниски цени..