Зарежда се ... Моля, изчакайте...

Последни Новини


Новини и слухове около Samsung Galaxy Note 4

Публикувано на 27th Apr 2014 @ 8:53 PM

Както лятото неизбежно следва пролетта, така и Samsung Galaxy Note 4 ще последва Samsung Galaxy Note 3. Note 3 излезе миналата година, a основният флагман Galaxy S5 беше представен преди малко повече от месец, така че изглежда вече може да се представи и новото устройство на компанията. Досега новините и слуховете около устройството бяха доста оскъдни, но след представянето на S5 се предполага, че ще се вдигне доста шум и около Note 4.

Първият Note разтърси с 5,3-инчов дисплей, Note 2 се появи с 5.5-инчов дисплей, a Note 3 – с 5,7 инча. Съдейки по тази логика, Galaxy Note 4 трябва да дойде с 5.9-инчов дисплей. Samsung се е справил добре със Super AMOLED технологията, но има предположения, че тя може да не бъде използвана за Galaxy Note 4 и да използва PLS, вместо LCD.


Дисплеят ще има още една промяна – Galaxy Note 4 може да има извит екран, но не по начина, по които сме виждали останалите Galaxy устройства. Вместо това, по-голямата част на дисплея ще бъде плосък, но ще бъде крив в краищата, така че няма да има видим панел.

Един от слуховете гласи, че 64-битови чипове могат да направят своя дебют в Galaxy Note 4. Досега само Аpple използват 64-битови чипове при производството на телефони, но изглежда Samsung ще се присъединят към това решение.

В серията Note обикновено виждаме и бум в RAM паметта. Note 3 разполага с 3 GB оперативна памет, а сега може би ще видим цели 4 GB под капака на Galaxy Note 4.

Очаква се още камерата да е със сензационните 20 мегапиксела.

Все още не се знае точно кога Samsung Galaxy Note 4 ще бъде представен, но най-вероятно това ще се случи през втората половина на 2014 година.

Предишните две Note устройства бяха обявени през първата седмица на септември на изложението IFA в Берлин, така че има шанс да видим новия Samsung Galaxy Note 4 също тогава.


Pazaruvaj.com Сравнете цени и важни параметри на Pazaruvaj
Посетете Smartfoni.bg в ShopMania

Всички цени са в Български ЛЕВА и са с включен ДДС. Всички права запазени. 2019 Смартфони.БГ - изгодни смартфони и аксесоари на най-ниски цени..