Зарежда се ... Моля, изчакайте...

Последни Новини


Актуализацията за Samsung Galaxy S4 до Android KitKat излиза в Европа и Азия

Публикувано на 17th Mar 2014 @ 7:28 AM

Към края на миналия месец дългоочакваната актуализацията до операционната система Android 4.4.2 KitKat започна за клиентите на Galaxy S4 в САЩ. Избрани региони също са получили ъпдейт за Galaxy S 4 GT-I9500 версия. Днес можем доволно да допълним, че актуализацията KitKat за Samsung Galaxy S 4 сега ще излезе и за потребителите в Европа и Азия.

Притежатели на Galaxy S 4 в Полша и Малайзия отбелязват, че актуализацията е пристигнала по въздуха преди броени дни, и ние също така получихме информация, че актуализацията Android 4.4.2 KitKat е пристигнала за устройството GT-I9505 във Филипините. Появявилата се актуализация идва някъде между 350 и 400 MB, в зависимост от мобилния оператор. Имайте предвид, че ще трябва да имате най-малко 50% от батерията и трябва да бъдете свързани към защитена Wi-Fi мрежа, за да инсталирате тази тежка актуализация. Самото изтегляне ще ви отнеме около половин час.

Преминаването към операционната система Android 4.4 KitKat очевидно дава достъп до няколко промени, направени с най-новата версия на Android, като Hangouts и SMS интеграция, както и няколко други неща. Има и някои конкретни промени, включително Samsung S Health и SMS подобрения, както и няколко малки промени в други приложения на Samsung. Да не забравяме и леката визуална промяна при преминаването към стила на KitKat, а също и белите статус икони.

KitKat носи куп подобрения на системно ниво, от което собствениците на Samsung Galaxy S4 сега могат да се възползват.

Ако все още не сте получили ъпдейта, винаги можете да проверите ръчно, като отидете на Settings > More > About Device > Software. Не се притеснявайте, ако актуализацията не се появява веднага,  може да отнеме няколко дни, за да бъде активна в различните региони.

А ако все още се чудите какъв смартфон да изберете, може да разгледате наличните модели Samsung Galaxy на страхотни цени тук.


Pazaruvaj.com Сравнете цени и важни параметри на Pazaruvaj
Посетете Smartfoni.bg в ShopMania

Всички цени са в Български ЛЕВА и са с включен ДДС. Всички права запазени. 2019 Смартфони.БГ - изгодни смартфони и аксесоари на най-ниски цени..