Зарежда се ... Моля, изчакайте...

Последни Новини


Samsung Galaxy S5 вероятно ще бъде водоустойчив и на атрактивна цена

Публикувано на 17th Mar 2014 @ 7:20 AM

С останалите само няколко дни до появата на следващия флагмански смартфон на Samsung, слуховете за Galaxy S5 се разпространяват доста бързо.

Новите данни за Galaxy S5 идват от Bloomberg, който се позовава на източник, запознат с въпроса. Той твърди, че предстоящият флагман на Samsung - S5, ще разполага с по-голям и по-контрастен 5.2-инчов дисплей, отколкото флагмана за 2013 г. - Galaxy S4. Според снимката Galaxy S5 ще разполага с QHD дисплей с 1440 x 2560 пиксела резолюция, с плътност на пикселите 560 ppi.


Освен това, докладът показва, че Samsung Galaxy S5 ще дойде с по-добра батерия и камера, макар че не се разкриват конкретни подробности.

Същият този доклад цитира и втори човек, запознат с новото устройство. Той твърди, че цената на Samsung Galaxy S5 ще бъде по-малка в сравнение с предишните Galaxy S устройства, но не разкрива каква ще бъде тя.

В допълнение, според доклад, излизащ от Корея се смята, че Galaxy S5 ще бъде прахоустойчиво и водоустойчиво устройство. Всъщност, потребителите ще могат да почистват телефона си с вода, а той ще може да бъде потапян за кратко време в нея.

Твърди се още, че Galaxy S5 ще може да се отключва със силен натиск на Home бутона.

Според Sammobile пък, предстоящият флагман на Samsung ще дойде със сензор за пръстови отпечатъци и той ще бъде вграден в Home бутона – като при iPhone 5S.

Разбира се, ние очакваме, че Samsung Galaxy S5 ще бъде пуснат заедно с таблета Galaxy Tab 4, а също и с наследника на Galaxy Gear, наречен Galaxy Gear 2 на 24 февруари 2014 г. по време на събитие в Барселона, което всички очакваме с нетърпение - MWC 2014 г. Тогава ще можем и да разберем кое от всички твърдения е вярно и кое не.

До старта остават броени дни, а дотогава може да разгледате наличните смартфони на страхотни цени тук.


Pazaruvaj.com Сравнете цени и важни параметри на Pazaruvaj
Посетете Smartfoni.bg в ShopMania

Всички цени са в Български ЛЕВА и са с включен ДДС. Всички права запазени. 2018 Смартфони.БГ - изгодни смартфони и аксесоари на най-ниски цени..